Våra pass

Att träna ihop med andra är kul! Vi erbjuder en rad olika gruppass på 30-60 min med varierande intensitet och upplägg.

Träning för alla.

På Aktiv är vår vision att erbjuda träning för alla, oavsett bakgrund eller tidigare träningsvana ska du känna att det finns något för dig. Här kan du läsa mer om de olika passen vi erbjuder.

Aktiv 30

Passtid: 30 minuter

Ett 30 min långt pass med varierat upplägg och övningar som alla ger en högintensiv träning för hela kroppen. Styrkeövningar kombineras med pulshöjande övningar på ett roligt och tidseffektivt sätt och passet leds av en instruktör som stöttar och nivåanpassar alla övningar.

Aktiv 45

Passtid: 45 minuter

Ett 45 min långt pass som innehåller olika kombinationer av övningar som både förbättrar konditionen och ökar styrkan samt utmanar dig att ta dig ur din bekvämlighetszon. Passet leds av instruktör som stöttar och nivåanpassar alla övningar. Tillsammans skapas en energifylld stämning som utvecklar dig där du befinner dig i din träning.

Aktiv styrka

Passtid: 60 minuter

Ett 60 min långt pass där vi drar ned på tempot och fokuserar på styrka och teknik, ofta med fokus på en specifik övning (ex knäböj, marklyft) eller kroppsdel/muskelgrupp (ex ben, säte, rygg). Passet leds av instruktör som stöttar och nivåanpassar alla övningar.

Aktiv Senior

Passtid: 60 minuter

Ett lugnare cirkelpass för dig som vill motionera i syfte att främja hälsan och förebygga sjukdom och skada. Passet leds av en ledare som hjälper dig att nivåanpassa varje övning efter din förmåga. Syftet med passet är också att skapa en god stämning och möjlighet till social samvaro.

Aktiv Mamma

Aktiv mamma sträcker sig över 8 veckor och ingår ej i ordinarie medlemskap och schema. Information om nästa start kommer upp här på vår hemsida och på våra sociala medier.

Passtid: 60 minuter

Träning för dig som är gravid eller mamma och önskar hålla igång eller komma igång med träningen under/efter graviditet. Fokus ligger på kontroll, styrka och stabilitet med inslag av pulshöjande övningar. Framförallt ser vi till att du känner dig trygg i de övningar du utför och det ingår även en hel del teori invävt i passen. Där får vi chansen att gå in djupare på vad som händer i kroppen under och efter graviditet och hur man anpassar träningen efter var just du befinner dig. Du är välkommen tidigast 6-8 veckor efter förlossning förutsatt att du känner dig redo att komma igång med träningen. Givetvis får bebis följa med!

Mamma cirkel 45

Passtid: 45 minuter

Ett cirkelpass på 45 minuter där du har möjlighet att ta med dig barnet till passet. Skillnaden mot Aktiv Mamma är att detta inte är en fast grupp utan ett pass med bokningsbara platser varje vecka som inte innehåller någon teori utan bara träning. Att ha gått Aktiv Mamma för att delta på passen är inget krav, men rekommenderas för den gravida/nyförlösta för att få chansen att lägga grunden med mer individanpassad träning. Mamma cirkel 45 kan därför bli en naturlig fortsättning efter Aktiv Mamma för att upprätthålla den träningsrutin du skapat under de 8 veckorna.

Yoga

Köpes som lösa pass

Passtid: 75-90 minuter

Vi erbjuder två typer av yogapass: i form av Mjuk Hatha Yoga samt Yin Yoga.

I yogan jobbar du med såväl rörelse I Hatha Yogan arbetar du med andning, rörelse, stabilitet och balans i ett flöde av klassiska yogarörelser som bygger styrka, smidighet och koordination.

I yinyogan arbetar vi med att få ökad cirkulation och rörlighet i musklerna. Yinyoga hjälper till att släppa spänningar genom att vi håller positionerna i minst två minuter för att komma åt kroppens bindväv som ligger runt musklerna. 

Aktiv Voxnadalen (tidigare Alfta Aktiv) grundades 2014 med målet att skapa en plats för träning och välmående med personerna som tränar där i fokus.

Kontaktuppgifter

Öppetider

Mån - Tors 06:00 - 21:30
Fredag 06:00 - 20:00
Lör - Sön 08:00 - 20:00

Nyheter

Copyright © 2020 Aktiv Voxnadalen AB. All Rights Reserved.

Köp foodbox hos oss

Vi tar emot ePassi

123 253 00 61

Värdefull investering

En frisk och välmående personal är en värdefull investering för ditt företag. Genom att måna om personalens hälsa, såväl den fysiska som psykiska, så kan ni minska antalet sjukdagar samt höja den allmänna hälsostatusen på er arbetsplats.

Tjänster för ditt företag

På Aktiv erbjuder vi olika tjänster för ditt företag så som föreläsningar eller gruppträning som kan förläggas både i våra lokaler samt på er arbetsplats om där finns tillgång till utrustning och träningssal/gym.

För offertförslag maila info@aktivvoxnadalen.se eller via vårt kontaktformulär.

Kostrådgivning

Boka kostrådgivningen enkelt via formuläret nedan. Där fyller du i dina uppgifter och väljer vilket paket som passar dig bäst.

Formulär

Swishnummer: 123 253 00 61

Boka träningssalen

Önskar du boka träningssalen gör du det enklast via formuläret nedan, där du kan ange önskat datum och tid. Är salen ledig dessa tider får du en bekräftelse för detta annars hör vi av oss med en alternativ tid som förhoppningsvis kan passa.

Formulär

Medlemskap

Registrerar dig enkelt via formuläret nedan. Där fyller du i dina uppgifter och väljer vilket medlemskap som passar dig bäst.

  • Förutom priserna för medlemskapen så tillkommer en startavgift + tagg på 100 kr (tillkommer vid samtliga medlemskap förutom klippkortet).
  • Du kan välja att betala månadsvis via AutoGiro eller betala för en eller flera månader åt gången, det väljer du själv. Betalning sker via swish, faktura, bankgiro eller autogiro.

Formulär

Swishnummer: 123 253 00 61