Våra pass

Att träna ihop med andra är kul! Vi erbjuder en rad olika gruppass på 30-60 min med varierande intensitet och upplägg.

Träning för alla.

På Aktiv är vår vision att erbjuda träning för alla, oavsett bakgrund eller tidigare träningsvana ska du känna att det finns något för dig. Här kan du lösa mer om de olika passen vi erbjuder.

Aktiv HIIT

Passtid: 30 minuter

HIIT står för High Intensity Interval Training, vilket betyder att passet består av olika övningar och upplägg som alla ger en högintensiv träning för hela kroppen. Styrkeövningar kombineras med pulshöjande övningar på ett roligt och tidseffektivt sätt. Passet leds av en instruktör som stöttar och nivåanpassar alla övningar.

Aktiv X

Passtid: 60 minuter

Ett pass för dig som gillar träning i grupp. Varje pass innehåller olika kombinationer av övningar som både förbättrar konditionen och ökar styrkan. Passet leds av en ledare som hjälper till att instruera övningar och får dig att våga utmana dig själv och kliva utanför bekvämlighetszonen. Tillsammans skapas en energifylld stämning som utvecklar dig där du befinner dig i din träning.

Aktiv Senior

Passtid: 60 minuter

Ett lugnare cirkelpass för dig som vill motionera i syfte att främja hälsan och förebygga sjukdom och skada. Passet leds av en ledare som hjälper dig att nivåanpassa varje övning efter din förmåga. Syftet med passet är också att skapa en god stämning och möjlighet till social samvaro.

Aktiv Mamma

Aktiv mamma sträcker sig över 8 veckor och ingår ej i ordinarie medlemskap och schema. Information om nästa start kommer upp här på vår hemsida och på våra sociala medier.

Passtid: 60 minuter

Gruppträning med fokus på styrketräning för hela kroppen med inslag av aktiveringsövningar, balans och pulshöjande övningar. Vi bygger på för varje vecka så du kan se en progression i träningen och övningarna.

Träningen riktar sig till dig som är gravid eller vill komma igång med träning efter en förlossning. Tidigast 8 veckor efter förlossning och upp till bebis är ett år är du välkommen. Enda kravet är att att du själv känner att du är redo att komma igång, du känner dig kropp bäst.

Yoga

Köpes som lösa pass

Passtid: 90 minuter

Vi erbjuder två typer av yogapass: i form av Mjuk Hatha Yoga samt Yin Yoga.

I yogan jobbar du med såväl rörelse I Hatha Yogan arbetar du med andning, rörelse, stabilitet och balans i ett flöde av klassiska yogarörelser som bygger styrka, smidighet och koordination.

I yinyogan arbetar vi med att få ökad cirkulation och rörlighet i musklerna. Yinyoga hjälper till att släppa spänningar genom att vi håller positionerna i minst två minuter för att komma åt kroppens bindväv som ligger runt musklerna. 

Aktiv Voxnadalen (tidigare Alfta Aktiv) grundades 2014 med målet att skapa en plats för träning och välmående med personerna som tränar där i fokus.

Kontaktuppgifter

Öppetider

Mån - Tors 06:00 - 21:30
Fredag 06:00 - 20:00
Lör - Sön 08:00 - 20:00

Nyheter

Copyright © 2020 Aktiv Voxnadalen AB. All Rights Reserved.

Köp foodbox hos oss

Vi tar emot ePassi

123 253 00 61

Aktiv Mamma online

Har du nyligen fått barn och vill komma igång med träningen? Eller är du gravid och önskar hålla igång kroppen inför förlossningen?

Aktiv Mamma Online riktar sig till gravida/postgravida kvinnor med fokus på att stärka kroppen för att du ska orka med vardag med barn, jobb, hushåll osv. All träning anpassar du efter dig och fokus ligger på funktion, inget annat.

Upplägg:

Dag: Måndagar och Fredagar (start 12/4)*

Tid: kl 9.00-9.45

Pris: 1500 kr

*Samtliga pass spelas in så du kan välja själv att delta live eller köra på egen hand när det passer dig.

Detta ingår:

  • Två videosända pass för hemmaträning två gånger i veckan under 8 veckor.
  • Helkroppsprogram med övningar för hemmaträning.
  • Gummiband.
  • Miniband.

Har du frågor eller vill boka en plats? Maila mig på info@aktivvoxnadalen.se eller via kontaktformuläret.

Kostrådgivning

Boka kostrådgivningen enkelt via formuläret nedan. Där fyller du i dina uppgifter och väljer vilket paket som passar dig bäst.

Formulär

Swishnummer: 123 253 00 61

Företag

Värdefull investering

En frisk och välmående personal är en värdefull investering för ditt företag. Genom att måna om personalens hälsa, såväl den fysiska som psykiska, så kan ni minska antalet sjukdagar samt höja den allmänna hälsostatusen på er arbetsplats.

Tjänster för ditt företag

På Aktiv erbjuder vi olika tjänster för ditt företag så som föreläsningar eller gruppträning som kan förläggas både i våra lokaler samt på er arbetsplats om där finns tillgång till utrustning och träningssal/gym.

För offertförslag maila info@aktivvoxnadalen.se eller via vårt kontaktformulär.

Boka träningssalen

Önskar du boka träningssalen gör du det enklast via formuläret nedan, där du kan ange önskat datum och tid. Är salen ledig dessa tider får du en bekräftelse för detta annars hör vi av oss med en alternativ tid som förhoppningsvis kan passa.

Formulär

Medlemskap

Registrerar dig enkelt via formuläret nedan. Där fyller du i dina uppgifter och väljer vilket medlemskap som passar dig bäst.

  • Förutom priserna för medlemskapen så tillkommer en startavgift + tagg på 100 kr (tillkommer vid samtliga medlemskap förutom klippkortet).
  • Du kan välja att betala månadsvis via AutoGiro eller betala för en eller flera månader åt gången, det väljer du själv. Betalning sker via swish, faktura, bankgiro eller autogiro.

Formulär

Swishnummer: 123 253 00 61