Yoga

Vi erbjuder två typer av yogapass: i form av Mjuk Hatha Yoga samt Yin Yoga.

I yogan jobbar du med såväl rörelse I Hatha Yogan arbetar du med andning, rörelse, stabilitet och balans i ett flöde av klassiska yogarörelser som bygger styrka, smidighet och koordination.

I Yin Yogan arbetar vi med att få ökad cirkulation och rörlighet i musklerna. Yinyoga hjälper till att släppa spänningar genom att vi håller positionerna i minst två minuter för att komma åt kroppens bindväv som ligger runt musklerna. 

Mjuk Hatha Yoga

Söndagar 15.30 - 17.00

Ett mjukt yogapass som passar de flesta. Vi arbetar med andning, rörelse, stabilitet och balans i ett flöde av klassiska yogarörelser som bygger styrka, smidighet och koordination. Yogarörelserna (asanas) kan anpassas för våra olika kroppar och dess förutsättningar och varierande förkunskaper. Passet inleds med yin positioner (läs mer om yin yoga i fliken nedan) och därefter går vi över i klassiska hatha positioner där mer värme byggs upp. Passet avslutas alltid med avslappning, så ta med en mjuk tröja och ett par strumpor för att inte frysa.

Yin Yoga

Söndagar 15.30 - 17.00

I yinyogan arbetar vi med att få ökad cirkulation och rörlighet i musklerna. Yinyoga hjälper till att släppa spänningar genom att vi håller positionerna i minst två minuter för att komma åt kroppens bindväv som ligger runt musklerna. Yinyoga skapar förutsättningar för ökad rörlighet och balans men ger även en möjlighet till mental återhämtning från stress och påfrestningar i vardagen, som ofta visar sig som spänning i muskler. Passet är helt anpassat till dina egna förutsättningar och jag visar olika sätt att utföra yogan som passar dig. Klä dig i bekväma kläder och tänk på att det är lätt att bli kall när vi sitter stilla i positionerna.

Om Annelie

Jag har själv yogat i ca 15 år men har under de senaste 5 åren fördjupat mina studier i yogans värld, och fortsätter även under våren med en fördjupning i Yin och Restorative Yoga. Jag är utbildad yogalärare av Yoga for Life 500 hr – en licenserad utbildning av Yoga Alliance.

Min tanke med yogan på Aktiv Voxnadalen är att få möjlighet att dela med mig av det som jag lärt mig och ge fler möjlighet att få balans i kropp och sinne i ett ofta stressat samhälle. Yogan ger oss möjlighet att bygga både mental och fysisk styrka och fokus, så vi kan få mer lugn och balans i vår vardag.

Varmt välkommen, Annelie

Priser

  • Medlemmar 120 kr / pass

    10 klipp: 1000 kr

  • Icke medlemmar 140 kr / pass

    10 klipp: 1200 kr

Har du frågor?

Har du frågor angående Yogan är du välkommen att kontakta Annelie via sms eller på messenger.

Aktiv Voxnadalen (tidigare Alfta Aktiv) grundades 2014 med målet att skapa en plats för träning och välmående med personerna som tränar där i fokus.

Kontaktuppgifter

Öppetider

Mån - Tors 06:00 - 21:30
Fredag 06:00 - 20:00
Lör - Sön 08:00 - 20:00

Nyheter

Copyright © 2020 Aktiv Voxnadalen AB. All Rights Reserved.

Köp foodbox hos oss

Vi tar emot ePassi

123 253 00 61

Boka Yoga

Söndagar 15.30 - 17.00. Skriv i meddelandet vilket pass samt datum du önskar boka.

Mjuk Hatha Yoga

Söndagar 15.30 - 17.00 (Se passschema för aktuell vecka)

Yin Yoga

Söndagar 15.30 - 17.00 (Se passschema för aktuell vecka)

Formulär

Swishnummer: 123 253 00 61

Värdefull investering

En frisk och välmående personal är en värdefull investering för ditt företag. Genom att måna om personalens hälsa, såväl den fysiska som psykiska, så kan ni minska antalet sjukdagar samt höja den allmänna hälsostatusen på er arbetsplats.

Tjänster för ditt företag

På Aktiv erbjuder vi olika tjänster för ditt företag så som föreläsningar eller gruppträning som kan förläggas både i våra lokaler samt på er arbetsplats om där finns tillgång till utrustning och träningssal/gym.

För offertförslag maila info@aktivvoxnadalen.se eller via vårt kontaktformulär.

Kostrådgivning

Boka kostrådgivningen enkelt via formuläret nedan. Där fyller du i dina uppgifter och väljer vilket paket som passar dig bäst.

Formulär

Swishnummer: 123 253 00 61

Boka träningssalen

Önskar du boka träningssalen gör du det enklast via formuläret nedan, där du kan ange önskat datum och tid. Är salen ledig dessa tider får du en bekräftelse för detta annars hör vi av oss med en alternativ tid som förhoppningsvis kan passa.

Formulär

Medlemskap

Registrerar dig enkelt via formuläret nedan. Där fyller du i dina uppgifter och väljer vilket medlemskap som passar dig bäst.

  • Förutom priserna för medlemskapen så tillkommer en startavgift + tagg på 100 kr (tillkommer vid samtliga medlemskap förutom klippkortet).
  • Du kan välja att betala månadsvis via AutoGiro eller betala för en eller flera månader åt gången, det väljer du själv. Betalning sker via swish, faktura, bankgiro eller autogiro.

Formulär

Swishnummer: 123 253 00 61