Bokningsregler

Pga rådande omständigheter där vi måste begränsa platserna på passen kraftigt så kommer det bli hårdare regler för bokning/avbokning. Detta av hänsyn till övriga medlemmar såväl som oss ledare och jag hoppas att alla har förståelse och kan respektera detta.
 
Följande gäller:
 
  • Passen släpps på söndagar mellan kl 8.30-9.00 för att alla ska ha samma chans att boka sig.
  • Avbokning ska ske senast 1 timme innan passets start. Därefter stängs avbokningen och du kan alltså inte längre boka av din plats. Du får också en påminnelse via mail 2 timmar innan passet startar för att minska riska risken för missade avbokningar. Akuta saker kan uppstå och senare avbokning än 1 timme innan ska då meddelas till mig alternativt berörd ledare! (OBS! Finns det plats kan du boka på dig ända till passets start).
  • Missad avbokning resulterar i en ”varning”. Vid en andra varning spärras din användare och du får betala en avgift på 50 kr för att ”låsa upp” den.
  • Minst tre bokade krävs för att passet ska genomföras. Inställt pass meddelas senast en timme innan start.
  • Om passet är fullbokat hamnar du på väntlista och får då ett ”W” framför ditt namn. Försvinner W:et innebär det att du fått en plats på passet.
 
Nu hjälps vi åt och sköter det här på bästa sätt efter de förutsättningar vi har!

Aktiv Voxnadalen (tidigare Alfta Aktiv) grundades 2014 med målet att skapa en plats för träning och välmående med personerna som tränar där i fokus.

Kontaktuppgifter

Öppetider

Mån - Tors 06:00 - 21:30
Fredag 06:00 - 20:00
Lör - Sön 08:00 - 20:00

Nyheter

Copyright © 2020 Aktiv Voxnadalen AB. All Rights Reserved.

Köp foodbox hos oss

Vi tar emot ePassi

123 253 00 61

Värdefull investering

En frisk och välmående personal är en värdefull investering för ditt företag. Genom att måna om personalens hälsa, såväl den fysiska som psykiska, så kan ni minska antalet sjukdagar samt höja den allmänna hälsostatusen på er arbetsplats.

Tjänster för ditt företag

På Aktiv erbjuder vi olika tjänster för ditt företag så som föreläsningar eller gruppträning som kan förläggas både i våra lokaler samt på er arbetsplats om där finns tillgång till utrustning och träningssal/gym.

För offertförslag maila info@aktivvoxnadalen.se eller via vårt kontaktformulär.

Kostrådgivning

Boka kostrådgivningen enkelt via formuläret nedan. Där fyller du i dina uppgifter och väljer vilket paket som passar dig bäst.

Formulär

Swishnummer: 123 253 00 61

Boka träningssalen

Önskar du boka träningssalen gör du det enklast via formuläret nedan, där du kan ange önskat datum och tid. Är salen ledig dessa tider får du en bekräftelse för detta annars hör vi av oss med en alternativ tid som förhoppningsvis kan passa.

Formulär

Medlemskap

Registrerar dig enkelt via formuläret nedan. Där fyller du i dina uppgifter och väljer vilket medlemskap som passar dig bäst.

  • Förutom priserna för medlemskapen så tillkommer en startavgift + tagg på 100 kr (tillkommer vid samtliga medlemskap förutom klippkortet).
  • Du kan välja att betala månadsvis via AutoGiro eller betala för en eller flera månader åt gången, det väljer du själv. Betalning sker via swish, faktura, bankgiro eller autogiro.

Formulär

Swishnummer: 123 253 00 61