Kostvägledning

Vad, när och hur vi äter kan spela en stor roll för hur vi mår eller presterar. Det handlar inte om att utesluta vissa livsmedel eller leva under strikta pekpinnar, utan om att hitta din väg.

Anpassat efter dig.

 Kanske behöver du se över ditt ätmönster och få till mer regelbundna måltider? Kanske äter du för lite/mycket totalt sett eller alltför näringsfattigt? Oavsett mål eller syfte tar vi tillsammans fram en plan som är anpassad efter dig, dina preferenser och din livssituation. Allt för att skapa de bästa förutsättningarna för dig till en hållbar förändring och att nå dina mål.

Paket

Nedan hittar du våra paketlösningar med priser och vad som ingår. Vill du boka något av paketen kan du maila på kost@aktivvoxnadalen.se eller via vårt formulär.

 • Kostanalys 595 kr

  • En fysisk träff alt. via videosamtal (60 min)
  • Intervju med 24-timmars recall (Vad har du ätit det senaste dygnet?)
  • Tips och råd kring eventuellt förändringar du kan göra.
  • Näringsberäknad livsmedelslista.

För vem?

För dig som vill få feedback på din nuvarande kosthållning och tips på enkla förändringar eller tillägg du kan göra. Kanske önskar du råd kopplade till ett specifikt mål eller så önskar du bara lite ny inspiration i vardagen.

 • Kostvägledning 2495 kr

  • Sträcker sig över fyra veckor (med möjlighet till förlängning).
  • En träff vid start (fysiskt alt. via videosamtal) (60 min) inkl. mätning/invägning OM det önskas.
  • Analys samt feedback av kostdagbok.
  • Personligt upplägg baserat på behov och syfte/mål.
  • Avstämning samt löpande mailkontakt vid frågor.
  • Näringsberäknad livsmedelslista.
  • Tillgång till stor receptbank.

För vem?

Passar dig som önskar stöd och uppföljning under en längre tid. Vi beräknar ditt energibehov som ligger till grund för ditt personliga upplägg och du får en veckas måltidsplan där vi givetvis utgår från just dina preferenser. Observera att måltidsplanen är ett förslag, inte ett strikt schema och du kan med fördel ändra/addera eget. Du får tillgång till en receptbank samt en näringsberäknad livsmedelslista, på så vis kan du applicera tipsen i dina egna recept. Du sköter registreringen via en app/hemsida där du även får tillgång till en stor receptbank.

Måste man väga maten/räkna kalorier?

Det beror lite på ditt syfte med kostvägledningen. Är det bundet till ett specifikt mål kring ex upp- eller nedgång i vikt eller prestation är det en fördel att väga/mäta allt du äter en kortare period för att få koll på ditt faktiska intag. T.ex. om du upplever att du inte får de resultat du vill eller om du ofta är hungrig, energilös eller liknande. Många gånger under- eller överskattar vi nämligen hur mycket vi äter. Målet är dock att du på sikt inte ska behöva vara beroende av en våg utan kunna förlita dig på ögonmått och din kunskap kring hur du komponerar en balanserad måltid efter ditt behov.

Förlängning

Du kan efter fyra veckor välja att förlänga en månad åt gången till en kostnad av 795 kr/månad. Då är det inga fler fysiska träffar utan allt fortsätter på samma sätt som tidigare med avstämning veckovis + mailkontakt vid behov.

Fler fysiska träffar?

Önskar du fler fysiska träffar kan de köpas styckvis för 595 kr/timmen.

Aktiv Voxnadalen (tidigare Alfta Aktiv) grundades 2014 med målet att skapa en plats för träning och välmående med personerna som tränar där i fokus.

Kontaktuppgifter

Öppetider

Mån - Tors 06:00 - 21:30
Fredag 06:00 - 20:00
Lör - Sön 08:00 - 20:00

Nyheter

Copyright © 2020 Aktiv Voxnadalen AB. All Rights Reserved.

Köp foodbox hos oss

Vi tar emot ePassi

123 253 00 61

Kostrådgivning

Boka kostrådgivningen enkelt via formuläret nedan. Där fyller du i dina uppgifter och väljer vilket paket som passar dig bäst.

Formulär

Swishnummer: 123 253 00 61

Värdefull investering

En frisk och välmående personal är en värdefull investering för ditt företag. Genom att måna om personalens hälsa, såväl den fysiska som psykiska, så kan ni minska antalet sjukdagar samt höja den allmänna hälsostatusen på er arbetsplats.

Tjänster för ditt företag

På Aktiv erbjuder vi olika tjänster för ditt företag så som föreläsningar eller gruppträning som kan förläggas både i våra lokaler samt på er arbetsplats om där finns tillgång till utrustning och träningssal/gym.

För offertförslag maila info@aktivvoxnadalen.se eller via vårt kontaktformulär.

Boka träningssalen

Önskar du boka träningssalen gör du det enklast via formuläret nedan, där du kan ange önskat datum och tid. Är salen ledig dessa tider får du en bekräftelse för detta annars hör vi av oss med en alternativ tid som förhoppningsvis kan passa.

Formulär

Medlemskap

Registrerar dig enkelt via formuläret nedan. Där fyller du i dina uppgifter och väljer vilket medlemskap som passar dig bäst.

 • Förutom priserna för medlemskapen så tillkommer en startavgift + tagg på 100 kr (tillkommer vid samtliga medlemskap förutom klippkortet).
 • Du kan välja att betala månadsvis via AutoGiro eller betala för en eller flera månader åt gången, det väljer du själv. Betalning sker via swish, faktura, bankgiro eller autogiro.

Formulär

Swishnummer: 123 253 00 61