Öppetider

03:35
12 juni, 2024
Måndag - Torsdag 06:00 - 21:30
Fredag 06:00 - 20:00
Lördag - Söndag 08:00 - 20:00

Om oss

Aktiv Voxnadalen (tidigare Alfta Aktiv) grundades 2014 med målet att skapa en plats för träning och välmående med personerna som tränar där i fokus. Aktivs värdegrund bygger på att vi vill skapa en inkluderande miljö där alla är välkomna, oavsett tidigare erfarenhet eller bakgrund.

Förutom gym och gruppträning erbjuds även kostvägledning, specialgrupper för ex gravida eller nyblivna mammor samt friskvårdlösningar för ditt företag. Läs mer om våra tjänster under respektive flik i huvudpanelen.

Om mig

Ägare för Aktiv Voxnadalen sedan januari 2021 är jag, Sandra Nilsson.  Född och uppvuxen i Edsbyn dit jag också återvände efter närmare sju år i Göteborg. Jag har drivit eget sedan 2017 där jag jobbat med såväl kostrådgivning och personlig träning som föreläsningar samt andra hälsorelaterade projekt. Min syn på hälsa är fri från pekpinnar, välmående handlar om mer än att äta och träna ”rätt”. Det handlar om allt fantastiskt vi kan göra med men också för vår kropp för att må så bra vi bara kan – inifrån och ut.

Utbildning

Fil. Kand. Hälsopromotion, kostvetenskap

Göteborgs Universitet

Lic. Personlig Tränare

The Academy

Utbildad tränare

Maternity Health by MammaMage

Kurs "Träning och kvinnohälsa" 2021

Utbildare: Carolina Jozic Fysioterapi AB

Aktiv Voxnadalen (tidigare Alfta Aktiv) grundades 2014 med målet att skapa en plats för träning och välmående med personerna som tränar där i fokus.

Kontaktuppgifter

Öppetider

Mån - Tors 06:00 - 21:30
Fredag 06:00 - 20:00
Lör - Sön 08:00 - 20:00

Nyheter

Copyright © 2020 Aktiv Voxnadalen AB. All Rights Reserved.

Köp foodbox hos oss

Vi tar emot ePassi

123 253 00 61

Värdefull investering

En frisk och välmående personal är en värdefull investering för ditt företag. Genom att måna om personalens hälsa, såväl den fysiska som psykiska, så kan ni minska antalet sjukdagar samt höja den allmänna hälsostatusen på er arbetsplats.

Tjänster för ditt företag

På Aktiv erbjuder vi olika tjänster för ditt företag så som föreläsningar eller gruppträning som kan förläggas både i våra lokaler samt på er arbetsplats om där finns tillgång till utrustning och träningssal/gym.

För offertförslag maila info@aktivvoxnadalen.se eller via vårt kontaktformulär.

Kostrådgivning

Boka kostrådgivningen enkelt via formuläret nedan. Där fyller du i dina uppgifter och väljer vilket paket som passar dig bäst.

Formulär

Swishnummer: 123 253 00 61

Boka träningssalen

Önskar du boka träningssalen gör du det enklast via formuläret nedan, där du kan ange önskat datum och tid. Är salen ledig dessa tider får du en bekräftelse för detta annars hör vi av oss med en alternativ tid som förhoppningsvis kan passa.

Formulär

Medlemskap

Registrerar dig enkelt via formuläret nedan. Där fyller du i dina uppgifter och väljer vilket medlemskap som passar dig bäst.

  • Förutom priserna för medlemskapen så tillkommer en startavgift + tagg på 100 kr (tillkommer vid samtliga medlemskap förutom klippkortet).
  • Du kan välja att betala månadsvis via AutoGiro eller betala för en eller flera månader åt gången, det väljer du själv. Betalning sker via swish, faktura, bankgiro eller autogiro.

Formulär

Swishnummer: 123 253 00 61